Emma Martin i Júlia Charles campiones dels Campionats Comarcals 2017

Els passats dies 8 i 9 de desembre es van disputar els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala a la Ciutat esportiva de Blanes, on les jugadores Emma Martin i Júlia Charles d’Arenys de Munt es van proclamar campiones amb la selecció cadet femení del Maresme.

Les noies del Maresme van iniciar el campionat guanyant el primer partit per 7-1 contra el Barcelonès/Vallès Occidental, deixant unes grans sensacions a la pista.

En el segon partit de la fase prèvia van acabar perdent per 4-2 contra Andorra però els gols a favor les van classificar per la fase final com a primeres de grup.

Dissabte van disputar la semifinal contra Lleida amb un resultat favorable de 6-4 que les va deixar classificades per a la gran final contra el Baix Llobregat/Catalunya Central.

Després d’un partit frenètic, van guanyar la final amb un resultat favorable de 2-1 aconseguit en els últims instants de partit.

L’Emma, que és la primera vegada que participava d’aquest campionat, s’ha mostrat molt contenta d’haver guanyant i de fer un dels dos gols a la final. La jugadora també ha destacat el bon ambient amb la resta de companyes de l’equip i el fet de que les han cuidat en tot moment.

D’altra banda, els arenyencs Paula Ramos i Marc Vila s’han proclamats subcampions d’aquest Campionats en categoria Juvenil femení, i la selecció cadet masculí dirigida per l’arenyenc Joan Jové va caure eliminada a la fase prèvia dels Comarcals 2017.