Els Xiula! vindran el dia 11 de desembre al Centre

Diumenge 11 de desembre a la Sala Gran del Centre hi haurà un concert que molts nens i nenes ja l’estan esperant. És un concert del grup Xiula, que es farà per celebrar els 20 anys de la secció Rau Rau del Centre. Des del Centre celebren els 20 anys de Rau Rau amb l’espectacle “Descontrol Mparental” del grup Xiula. Diu que fan un concert terapèutic familiar, per aquest ordre. Diuen que ha arribat l’hora de fixar-nos en el què ens passa a tots i totes des del moment en que criem i l’univers ens canvia. Aquest cop, doncs, el viatge serà a través de diferents moments de la criança, de moments familiars ineludibles amb la intencitat que tothom s’hi pugui sentir reflectit. Com sempre a través de la música, l’humor i la interacció amb el públic, els Xiula! miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per pares i mares. Hi haurà moments per riure, per cantar i ballar però també per plorar ben agafats i deixar que la tristesa ens visiti. Escoltem a Jan Garrido, cantant dels Xiula!

Ja des d’abans de l’inici de l’espectacle, el clima creat serà el d’una sessió de teràpia amb tocs sorprenents. El públic haurà de respondre unes enquestes virtuals i entrarà en una sala on els rebrà un terapeuta i anirà situant-los en l’aquí i ara. A partir d’aquí començarà el recorregut musical pel cinquè disc de Xiula! amb tots els seus altibaixos i amb visites sorpresa d’alguns clàssics del grup fins a un final de celebració conjunta.

Ells mateixos ho han definit com un espectacle amb emocions i electrònica en un concert interactiu amb més fibra que abraçar-te a un codony.