Els Voluntaris X Arenys de Munt preparen la setmana solidària i una nova edició de la revista Som Arenys de Munt

La setmana solidària, que aquest any estarà dedicada a recaptar fons per les obres del Centre Moral, serà del 17 al 23 de setembre tot i que uns dies abans ja podrem gaudir de les activitats programades.

El Centre Moral ha posat a la venda samarretes solidàries dedicades a les obres per recaptar diners. Aquestes samarretes les podeu adquirir a l’oficina del Centre i l’11 de setembre estaran disponibles a les paradetes de la mostra d’entitats.

I també a l’11 de setembre, i de forma exclusiva es posaran a la venda les polseres solidàries amb les que a més a més entraràs en un sorteig de 2 menús al restaurant Rous. Ho detalla el president dels Voluntaris, Pep Juvanteny.

Més activitats, a partir del dia 10 es podran trobar a diferents establiments de l’ABIC quadres cedits per Amics per l’art i altres artistes.

El dia 20 es farà una exposició al Centre Moral en què s’explicarà com serà el Centre després de les obres.

I el dia 22 es farà una festa infantil amb xocolata, inflable i tallers, i  una rifa solidària en col·laboració amb Donaviva.

Dins de la setmana solidària també es farà una paella organitzada per la PAM i una caminada que encara s’ha de concretar quin dia es fa.

I pel que fa a la revista Som Arenys de Munt, aquesta edició estarà dedicada a les entitats del poble, hi trobarem una entrevista a Marta Farrés, d’Amics del poble Saharui, un escrit del president del Centre Moral i totes les activitats de la setmana solidària recollides amb tot detall.