Els Voluntaris per Arenys de Munt recaptaran més de 3 mil euros per les obres del Centre Moral

Els Voluntaris per Arenys de Munt continuen amb els actes de la setmana solidària per recaptar fons per les obres del Centre Moral.

Els darrers actes es porten a terme aquesta setmana amb el cafè solidari. Podeu anar a prendre un cafè avui al Dejà Vu o demà al bar del Centre Moral, i estareu col·laborant amb la setmana solidària.

Entre les activitats s’han fet polseres solidaries, una festa infantil i una subhasta d’art. Pep Juvanteny dels Voluntaris explica que Amics per l’Art del Maresme i l’ajuntament van cedir un total de 70 obres i es van poder subhastar 15.

Ara amb la resta d’obres que no es van poder subhastar, per manca de temps, i amb les obres que cediran alumnes de l’Aula de pintura, es farà una nova subhasta a l’octubre.

I el passat diumenge amb la col·laboració de l’Associació de la Part Alta es va fer la tradicional paella solidària on hi van participar 110 persones. Desprès del dinar es va fer una rifa solidaria amb el suport de Donaviva.

Pep Juvanteny explica que una altre activitat que es farà en el mes d’octubre, és la caminada solidaria que es va suspendre i es tornarà a programar.

Amb tot plegat, els Voluntaris esperen recaptar més de 3 mil euros amb la setmana solidària, que aquest any destinen a les obres de reforma del Centre Moral.