Els Voluntaris per Arenys de Munt han de deixar la seu i preparen un sopar de comiat

Els Voluntaris per Arenys de Munt han de deixar la seu que tenen a la riera ja que li calen moltes reformes i això suposa molts diners per l’entitat. Han de marxar d’aquest que és de lloguer i també de l’espai que tenen al futur Centre Cívic.

Recordem que fins ara han estat buscant un local per llogar però tampoc han trobat res amb les característiques que necessiten.

El president de l’entitat, Pep Juvanteny, explica que en l’Assamblea anual de socis que es celebrarà el proper 28 de febrer presentaran la possibilitat de comprar un local.

A l’Assamblea també es plantejarà la possibilitat de que la setmana solidària vagi destinada als propis Voluntaris. Juvanteny fa una crida a fer-se soci o a fer donatius puntuals per tal de sostenir l’activitat social dels Voluntaris.

I com cada any es celebrarà un sopar de l’entitat i enguany servirà com  a comiat de la seu que els ha acollit els darrers 6 anys. Serà el divendres 8 de març a les 9 del vespre a la mateixa seu i és obert a tothom.

El preu per socis és de 10 euros i pels no socis 15 euros. Les places són limitades i per reservar es pot trucar al 625.562.450.