Els Voluntaris han decidit continuar amb la seva tasca social i fan una crida per trobar un local de lloguer

Ahir va haver reunió dels Voluntaris per Arenys de Munt per parlar del seu futur, davant el fet que han de marxar de l’actual seu social.

El president dels Voluntaris, Pep Juvanteny, ha explicat que tothom va coincidir en que no es pot deixar de fer aquesta tasca d’ajuda social, i per aquest motiu ara es posaran a buscar un nou local de lloguer.

D’altra banda, un grup de Voluntaris es trobaran amb l’alcalde per saber si poden disposar d’un local municipal en el cas de que no trobin un local de lloguer. Si no troben cap local, no podran continuar amb la seva activitat.

I continuant amb la seva tasca social, els Voluntaris posaran un any més a la Plaça de l’Església els inflables per recaptar fons per Arenys amb el Poble Sahrauí.

Els inflables els trobareu tots els divendres del mes de maig a partir del dia 11, i fins el divendres 1 de juny. Hi seran a partir de 2/4 de 5 de la tarda i fins 2/4 de 8.

I la revista número 3 de primavera dels Voluntaris sortirà en aquesta ocasió en format digital. La podreu consultar a través de la pagina dels Voluntaris al facebook.