Els tres tombs de Sant Antoni es faran el dia 26 de gener

El 26 de gener es farà a Arenys de Munt la 39a Fira de Sant Antoni Abat amb els Tres Tombs. Enguany es farà amb la col·laboració de la Hípica Terra Eqüestre i el Centre Natural Eqüestre l’Espiga. A les 10 del matí està prevista la concentració de cavalls a l’aparcament de Can Globus. A  ¾ d’11 començaran els Tres Tombs baixant per la Rambla de l’Eixample, Travessia Llorenç, carrer de les Flors, carrer Generalitat, carrer Borrell, Rambla Sant Martí i Rambla Francesc Macià fins a la Travessia Llorenç.

L’alcalde i regidor de promoció econòmica, Josep Sánchez, destaca la importància de celebrar una fira d’aquest calibre i espera que la meteorologia permeti gaudir-la al 100%

A les 12 es farà la benedicció de cavalls i animals de companyia. També hi haurà Fira artesana a la Plaça de l’Església i passejades amb poni pels més petits, a la plaça Catalunya. Està oberta la participació de cavalls d’altres municipis, però cal inscripció prèvia. Per més informació podeu enviar un correu electrònic a: ajuntament@arenysdemunt.cat.