Els tres esportistes d’Arenys de Munt que han participat a l’Ironman es mostren molt satisfets

Ahir van participarà a Calella 2.900 atletes de tot el món a la prova esportiva de l’Ironman 70.3 Barcelona. Bart Aernauts i Fanella Langridge, han estat els guanyadors d’aquesta edició.

Pel que fa a l’equip d’Arenys de Munt, els 1.900 metres de natació els va realizar Santi Loureiro amb un temps de 38 minuts.

Santi Loureiro explica que representar a Arenys de Munt va ser una experiencia molt positiva, i que van complir els objectius, que eran passar-s’ho bé i acabar la prova .

El ciclista Raul Perez va ser l’encarregat de recórrer els 90 quilòmetres en bicicleta per carreteres interiors, amb un temps de 2 hores 59 minuts.

I finalment es van fer 21 quilòmetres de cursa a peu pel passeig marítim fins a Pineda. El corredor Marc Roura explica que van gaudir molt de l’experiència i agraeix tot el suport rebut.

Cal lamentar la mort d’un participant de l’Ironman que va patir una parada cardiorespitaròria durant la prova de natació.

L’ajuntament de Calella ha expressat a través d’un comunicat el seu més sentit condol a familiars i amics i mostrar tot el suport i escalf a l’organització de l’esdeveniment. Així mateix, l’agraïment als serveis d’emergència per la professionalitat mostrada.