Els regidors del PDeCAT no assistiran a cap acte de l’Ajuntament on es serveixi menjar en suport i solidaritat a la vaga de fam dels polítics catalans que són a presó

El passat dissabte 2 de desembre, els polítics catalans Jordi Turull i Jordi Sànchez van iniciar una vaga de fam per denunciar “el bloqueig que el Tribunal Constitucional està imposant a l’accés al Tribunal Europeu dels Drets Humans”. Una vaga a la qual s’han sumat Josep Rull i Joaquim Forn.

En suport i solidaritat a aquesta vaga de fam, des del Partit Demòcrata d’Arenys de Munt, els seus tres regidors, han anunciat que no assistiran a actes organitzats per l’Ajuntament on es serveixi menjar.

El regidor Lluis Campasol, ha fet referència al dia Internacional dels Drets Humans que es celebra avui per denunciar la situació dels polítics catalans que són a presó.

El PDeCAt ha comunicat aquesta decisió a la resta de partits sobiranistes del municipi per tal que es sumin a aquesta iniciativa.

En aquest mateix sentit, Lluis Campasol avança que en el proper ple presentaran una moció per donar suport a la vaga de fam i per denunciar “el bloqueig que el Tribunal Constitucional està imposant a l’accés al Tribunal Europeu dels Drets Humans”.

Precisament recordem que avui, com cada dilluns, l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt organitza una trobada per demanar la llibertat dels polítics catalans que són a presó. L’acte és a les 9 del vespre a la Plaça de l’església.