Els primers 15 dies de funcionament de les pistes de pàdel seran gratuïts

A mitjans de juliol s’inauguraran les pistes de pàdel d’Arenys de Munt, però un parell de setmanes abans ja s’hi podrà anar a jugar de forma gratuïta per compactar assentar les pistes. A partir de la inauguració es podran llogar les pistes per anar-hi a jugar amb amics, apuntar-se a classes de pàdel de diferents nivells, i recuperar forces a la nova cafeteria del pavelló de Can Zariquei.

Les noves instal·lacions han estat adjudicades a l’empresa Trequa Invest, que ja gestiona la concessió municipal Putxet Sport de Barcelona. El director del projecte, Xavier Vidal, ha dit que al nostre poble tindrem 8 pistes de pàdel de primera qualitat, amb molt bona gespa i una cafeteria on fer vida social.

L’empresa també es fa càrrec de la consergeria i la neteja. Esperen que sigui ara un bon moment per obrir un club de pàdel al municipi, sobretot pel gran volum de gent hi juga i per les noves modalitats de competició a tots els nivells.

Xavier Vidal ha destacat que el pàdel respecte té certs avantatges respecte al tennis, ja que aquest darrer és un esport que es juga en una pista molt gran i això espanta a algunes persones, així com el fet de que al tennis passes “més estona ajupit recollint pilotes que jugant”.

Ara l’empresa està definit la política de preus però ja han avançat que el lloguer de pista anirà d’acord al preu de la competència, uns 24€ l’hora, que es reparteixen entre els quatre jugadors. El preu de l’escola dependrà de si la inscripció és per a classes per infants o classes particulars per adults, individuals o en grup.