Els partits polítics comencen a fer rodar els engranatges de precampanya electoral

ERC té un nou local. El van inaugurar dissabte passat al migdia. Està a la Riera, a tocar del Centre Moral. Per entendre’ns, allá on hi havia hagut l’espardenyeria de Jaume Soler. Aquest espai será la seu de la formación des d’ara i fins les Eleccions Municipals. Des d’allà faran seguiment de la nit electoral i dels resultats.

JuntsxAdM posarà una carpa informativa al Pi Gros dissabte. La posaran entre les 10 i la una del migdia, a l’àrea del Pi Gros. La seva idea és escoltar els veïns, sectorialment, i anar recollint les seves demandes, inquietuds i suggeriments. Aquesta carpa arriba després de la presentcaió de Pep Artigas Alsina com a candidat, un acte que es va fer divendres passat al Mercat.

Per altra banda el PSC porta avui el màxim responsable del partit a visitar Arenys de Munt. Vé salvador Illa, màxim dirigent del PSC i cap de l’oposició al Parlament de Catalunya. El roquerol, perquè és de la Roca del Vallès, ve a fer una trobada amb el club esportiu Arenys de Munt amb motiu del seu centenari. Tant ell com la candidata socialista a alcaldessa, Vanesa Muñoz Fernández faran una a les instal·lacions del Club Esportiu Arenys de Munt i seran rebuts per la directiva del club. A més, la visita servirà també recolzar Vanesa Muñoz, amb qui Illa ja va comptar per les llistes al Parlament de Catalunya quan ell era Secretari d’Organització del PSC al 2019.

I la CUP convida a tothom a participar a les assemblees obertes per desenvolupar el projecte i l’estratègia per a la propera legislatura. Faran 5 a assemblees per tocar els punts clau que estan desenvolupant. Totes les assemblees obertes es fan a l’Espai Catà de l’Escola Sant Martí a les 7 del vespre. La primera és aquest divendres, i parlaran de sostenibilitat, mobilitat i Medi Ambient. El 24 de març parlaran de cultura i festes. El dia 14 d’abril del que cal per un poble dinàmic; persones, lleure i esport. El dia 21 d’abril en faran una altra per parlar d’habitatge i desenvolupament sostenible. I la del 5 de maig la dedicaran a parlar de grans inversions i projectes estratègics. Fan la crida a anar a l’assemblea a persones d’esquerres, que creguin en el municipalisme i s’identifiquin com a independentistes, ja que si és així, diuen, segur que tenen molt a aportar al projecte de la CUP.