Medi Ambient vol que els dissabtes no es tregui cap residu que es pugui reciclar un altre dia per recollir només el que sigui rebuig

El rebuig dels dissabtes no recollirà totes aquelles deixalles corresponents a alguna de les fraccions que es puguin reciclar. Aquesta acció forma part de la campanya “Tria Bé!”, amb la que la regidoria de medi ambient de l’ajuntament d’Arenys de Munt pretén reduir i reciclar el rebuig dels dissabtes. L’Ajuntament considera necessària aquesta campanya, ja que aquest últim any a Arenys de Munt s’han gastat 240 mil euros per no triar correctament 2 mil tones de deixalles que majoritàriament eren matèria orgànica i envasos mal reciclats. El regidor de medi ambient, Jordi Maimí, explica que l’objectiu d’aquesta campanya és aconseguir que els dissabtes només sigui dia de rebuig.

D’entrada és una campanya informativa, amb cartells a les botigues, informació al Batec o al programa de la Festa Major. El regidor diu que el reciclatge s’ha de fer entre tots els veïns per millorar el medi ambient.

A més, també es preveu fer un acte públic per informar a tota la ciutadania . Tot plegat evitarà que calgui començar a buscar solucions més estrictes per millorar el reciclatge, ha avisat el regidor.