Els bars podran tenir terrasses més grosses a la fase 1 per fer front a la reducció d’aforament per la Covid-19

L’ajuntament d’Arenys de Munt permetrà l’ampliació de les terrasses dels bars i restaurants, quan estiguem en la fase 1. Recordem que en el pla de desconfinament el Govern espanyol permet, a la fase 1, l’ocupació d’un 50% de les terrasses que poden tenir-hi un màxim de 10 persones per taula. L’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, explica que tan ell com el regidor d’Espai Públic, Àngel Castillo, han mantingut converses amb els restauradors per tal de trobar la millor manera de reduir els efectes de les restriccions. Sánchez avança que pretenen no cobrar la taxa de terrassa així com també ampliar l’espai de cada establiment.

D’altra banda, en referència a les ajudes a famílies i comerços que es van aprovar en el darrer ple, Sánchez explica que ara es troben en fase d’exposició pública i s’espera que es puguin tramitar a finals de mes.

Sánchez també avança noves ajudes als establiments comercials per a finals de mes.

I per últim, sobre el DISAM, destaca l’esforç que s’ha realitzat per cobrir la demanda d’aliments durant la pandèmia. S’ha passat d’una cinquantena de famílies a un centenar.