Els assistents al Consell Municipal de Cultura van demanar una nova biblioteca i que es faci a Arenys de Munt una Fira d’Art

Ahir dijous hi va haver Consell Municipal de Cultura i s’hi va tractar tot allò que té a veure amb l’activitat cultural al municipi. És un òrgan de participació en el quan hi intervenen membres polítics i d’entitats i on es sol fer balanç de les iniciatives del poble relacionades amb la cultura i de les que es faran durant l’any en curs.

Si. La tornada a la normalitat permet recuperar activitats culturals que estaven aturades per la pandèmia, però encara no es farà cap festival a Can Jalpí perquè no s’ha pogut programar amb temps. Si que es farà el Re-vers. Al Consell també s’hi va explicar la feina de la Comissió de Memòria Històrica, la del Nomenclàtor, i la Comissió Manolo Hugué. La regidora de Cultura, Tònia Vila Paituví, ha explicat que els assistents van poder fer precs i preguntes, i van remarcar la importància de tenir una nova biblioteca.

Per la seva banda el col·lectiu Amics per l’Art del Maresme va demanar que es treballi per fer una fira d’art a Arenys de Munt.

Val a dir també que si algú no hi va poder assistir però vol saber de què s’hi va parlar, es pot descarregar el powerpoint que es va passar durant el consell per explicar les propostes culturals recents i futures al nostre municipi