Els ajuntaments dels dos Arenys han signat una carta reclamant al Departament de salut que torni el servei de pediatria al nostre poble

Al programa Parlem del Poble de la ràdio, la regidora de sanitat, Maria Àngels Gros, va explicar que de moment no tenen noticies de Catsalut i per això han fet aquesta carta que enviaran i que han signat conjuntament entre tots els partits polítics d’Arenys de Munt i l’alcaldessa i el regidor de sanitat d’Arenys de Mar.

La carta també l’han signat des de l’ajuntament d’Arenys de Mar, perquè recordem que ara les famílies del nostre poble han d’anar al Cap d’Arenys de Mar, per anar al pediatre i això fa que l’ambulatori del poble veí encara es trobi més col·lapsat.

També en aquest sentit s’han recollit més de 1.000 signatures de la campanya feta per famílies d’Arenys de Munt.

Aquestes signatures es traslladaran, juntament amb la carta, a les autoritats sanitàries amb l’objectiu de fer visible la disconformitat de les famílies. Ho explica Marc Pruñonosa, portaveu de la campanya.

Marc Pruñonosa no es mostra del tot optimista però afegeix que faran el que faci falta per recuperar el servei de pediatria al poble.