Els actes de Carnaval a Arenys de Munt han començat aquest matí amb la rua de les escoles

Hi han participat els alumnes de les escoles Sant Martí i Sobirans i els de l’escola bressol La Caseta Amagada, que han comptat amb el suport d’alguns alumnes de l’Institut.

I per tal d’apropar-vos aquesta rua, el Cafè del Matí ha sortit al carrer. La nostra companya, Montse Familiar ha estat al costat de les comparses parlant amb els més petits. Escoltem a l’Aleix, de l’Escola Sant Martí i l’Ona, de l’Escola Sobirans.

Ja diumenge es farà la cercavila per a tota la família, que estarà amenitzada pel grup Bufant Fort Street Band. Sortirà a ¾ de 5 des de la Plaça de l’Església, pujarà pel carrer de les Flors, i baixarà per la Riera fins arribar novament a la plaça.

Un cop allà, està programat un espectacle d’animació infantil a càrrec de Pop per xics i una xocolatada. Ho explica la regidora de Cultura, Tònia Vila.

I coincidint amb el carnaval, un any més l’Associació de la Part Alta organitza una escudellada solidaria.Aquesta tindrà lloc demà dissabte a l’edifici del Mercat Municipal. Hi haurà escudella o carn d’olla per 3 euros el plat o tupper per emportar a 1 euro per plat.

Per poder fer l’escudella, es demana la col·laboració de tothom. Podeu portar a la botiga Tot pantalons qualsevol dels ingredients necessaris.

Nuria Vilaró de l’associació explica que un any més organitzen l’escudella solidaria i de nou repeteixen a ajudar al Doctor Oriol Mitjà que treballa per eradicar la malaltia del pian.

Per reserves i oferiments podeu trucar al telèfon 93 795 00 74 o anar a Tot Pantalons. També el mateix dia es podran fer oferiments durant el matí a l’Edifici del Mercat. Serà a partir de les 6 de la tarda que es començarà a servir l’escudella.