El tram d’obres actual de la riera disposarà de 20 places d’aparcament

D’aquestes 20 places, dues seran de carrega i descarrega, dues per la policia local, dues per vehicles elèctrics, i dues reservades per la farmàcia i per discapacitats, o sigui que en total sols quedaran 12 places lliures.

Per aquest motiu des de l’ajuntament s’està estudiant la possibilitat que aquestes 12 places siguin d’aparcament exprés, o sigui que sols es pugui aparcar en un temps de 15 minuts.

I parlant de les obres de la riera, l’alcalde va comentar al programa alcaldia de la ràdio, que aquest any es farà el projecte executiu del tercer tram d’obres, el que va fins al Torrent d’en Puig. Es disposa d’una partida de 250 mil euros.

Entre d’altres temes, l’alcalde també va parlar de l’endeutament de l’ajuntament. Va explicar que aquest s’ha reduït, hem passat d’un deute el 2013 de 4,5 milions d’euros a 2,5 milions en el 2017.

I una altre qüestió que es va parlar al programa, va ser sobre les subvencions que l’ajuntament donarà als propietaris que destinin habitatges a lloguer social, i si s’ha demanat als bancs que cedeixin pisos per habitatge social.

L’alcalde va explicar que s’està treballant amb els bancs destinar els habitatges buits que tenen i que en són molts, per lloguer social, i respecte a garantir als propietaris el pagament del lloguer, ara per ara, l’ajuntament d’Arenys de Munt no el pot garantir en el cas que els llogaters no el paguin.

Si voleu escoltar el programa sencer de l’alcaldia ho podeu fer a través del web de la ràdio.