El tram actual que s’està fent entre el carrer Borrell i el Bellsolell, estarà acabat per Setmana Santa

Ahir al Consell Municipal d’Urbanisme d’Arenys de Munt es va parlar de les obres previstes pel 2018 en endavant.

El regidor d’obres i serveis, Àngel castillo, ha explicat que el Consell va tractar molts temes endarrerits ja que, degut a la situació política dels darrers mesos, no s’ha celebrat un Consell d’urbanisme des del juny de l’any passat.

Es va parlar de les obres que s’han fet fins ara, i es van detallar les properes obres, com la del Pi Gros, el Centre cívic, els escocells, la part del darrera de Can Borrell i els parcs infantils.

Un altra de les qüestions que es van tractar és l’obra de la Riera. L’alcalde i regidor d’Urbanisme, Joan Rabasseda, ha explicat que el tram actual que s’està fent entre el carrer Borrell i el Bellsolell, estarà acabat per Setmana Santa, i el conjunt de l’obra acabarà entre el mes d’abril i juny.

En aquest consell també es va informar de qüestions relacionades amb el planejament urbanístic i de la propera convocatòria de subvencions per a les urbanitzacions no recepcionades.

I parlant d’obres, el regidor d’obres i Serveis, Àngel Castillo i el regidor de Promoció econòmica Josep Sánchez, es van reunir ahir al matí amb els botiguers de la zona del Pi Gros.

Recordem, les obres de la zona haurien d’haver començat a finals de l’any passat, però alguns comerciants van mostrar dubtes sobre les zones de càrrega i descàrrega, i per aquest motiu es van aturar.

El motiu de la trobada d’ahir va ser informar als botiguers sobre les modificacions del projecte. Segons Àngel Castillo, es van mostrar satisfets pels canvis.