El Tió solidari va recaptar dissabte més de 200 quilos de productes que aniran destinats al banc d’aliments 

 

Durant tot el matí,  els nens i les nenes van poder passar per la Sala Municipal per donar-li de menjar, i després, a la tarda, quan el Tió ja va acabar de fer la digestió, el van fer cagar.

Pep Juvanteny, dels Voluntaris s’ha mostrat molt content amb la participació i ha agraït la col·laboració dels 250 nens i nenes.

I avui es fa la inauguració del 62è pessebre monumental d’Arenys de Munt. Serà a 2/4 de 9 del vespre al costat mateix de l’Església.

Quico Torrent dels pessebristes explica que aquest any estarà dedicat al company Jaume que va morir fa poc i per tant hi haurà aspectes relacionats amb la seva vida i la seva feina.

També aquest vespre a l’Església es farà la tradicional missa del gall que començarà a les 11. En va parlar a la ràdio Mossèn Joan Soler.

Ja demà, a les 11 del matí es farà la missa de la solemnitat del Nadal del nostre senyor Jesucrist amb el coral infantil els Rossinyols i tot seguit hi haurà un concert de nadales.

També demà, dia de Nadal, arribarà la primera representació dels Pastorets. Serà a 2/4 de 8 de la tarda al Centre Moral. Iona Oller, directora teatral dels Pastorets explica que aquest any es recupera una escena que ja s’havia fet, i que el final serà espectacular.

Els Pastorets també es representaran el 29 de desembre a 2/4 de 10 del vespre i el dia 30 a 2/4 de 6 de la tarda. Les entrades les podeu comprar a través de la pagina web del centre.