El tercer trimestre a l’Institut també es fa de forma virtual

L’Institut Domenec Perramon d’Arenys de Munt també s’ha vist afectat pel confinanent a causa del Coronavirus i per tal de seguir endavant amb el curs envia tasques als diferents alumnes. El director del centre, Joan Duran explica que en les primeres 3 setmanes del confinament els coordinadors dels diferents cursos van proposar tasques conjuntes als alumnes per evitar la saturació de missatges. Eren tasques de consolidació i en cap cas es pretenia avançar amb la matèria.

Durant aquestes darreres setmanes, i com ja hem comentat en altres informatius, des de l’Institut i la regidoria d’Ensenyament s’ha treballat en la detecció de manca de material.

Des del Departament d’Eduació s’han enviat diferents directrius als centres. Per exemple, demanen que es millori, en la mesura del possible, la comunicació entre alumne i professor.

També s’ha recomanat que les tasques que s’enviïn no siguin repetitives i que es redueixi el nombre de classes virtuals.

Des del Departament proposen que els alumnes realitzin un màxim de 5 tasques a la setmana. Per part de l’Institut han enviat 8 tasques als alumnes, que seran els que decidiran quines realitzen.

Per últim, Joan Duran comenta que no saben exactament si hi haurà avaluació del 3r trimestre. En qualsevol cas des de l’Institut s’està fent un seguiment de la feina de cada alumne.