El temporal encara pot comportar més afectacions al municipi

La borrasca Glòria no dóna treva i aquest matí ha provocat noves esllavissades i altres afectacions al terme municipal d’Arenys de Munt. Aquest matí ha estat tancada la carretera d’Arenys de Munt cap a Vallgorguina per la caiguda d’arbres així com també s’ha hagut de tallar la carretera cap a Sant Iscle per una esllavissada. A hores d’ara les dues carreteres estan operatives però la que es mantindrà tallada és la que va de Sant Iscle a Sant Cebrià per una esllavissada molt important. Ho detalla el regidor d’Espai públic, Àngel Castillo.

Pel que fa al nucli urbà d’Arenys de Munt hi hagut problemes amb les línies elèctriques i de mòbil sobretot a la part de Sobirans on també estan patint la baixada de la riera. També l’Escola Sobirans ha suspès les classes per no tenir ni llum ni gas.

Es preveu que aquesta tarda i matinada hi torni haver un episodi important de pluja. Per la qual cosa es recomana molta precaució i no sortir de casa. El regidor ha demanat paciència ja que els equips d’emergència estan actuant.

I un altre dels danys que ha provocat la borrasca ha estat el despreniment de part de la façana del pavelló de Can Zariquey. Aquesta incidència va succeir dilluns durant el fort episodi de vent i va provocar que entrés aigua a la pista. Ara per ara s’està treballant per tal de tornar a col·locar les peces de metacrilat abans de les pluges d’aquesta tarda. Ho explica el regidor d’esports, Jordi Maimí.

Per sort les instal·lacions esportives de la part alta del poble no han patit cap incidència greu. El vent només va obrir algunes finestres del pavelló.

En el pavelló de Can Zariquiey s’ha cancel·lat tota l’activitat esportiva fins que no quedi tancat, i al pavelló Torrent d’en Terra només hi entrenarà el primer equip d’hoquei.