El Teatre del Centre Moral ja assaja noves obres i l’Esbart obre un nou grup de petits

El grup de teatre del Centre Moral ja prepara les obres que estrenarà a la tardor. D’aquesta manera han tornat a la normalitat dels assajos, respectant les mesures sanitàries, per tal de preparar les obres. Concretament a l’octubre estrenaran “Ovelles” una comèdia on tres germans afronten embolics d’una herència que els ha deixat un tiet. Obra dirigida per Josep Maria López i interpretada per Ione Oller, Enric Rucarols i Esteve Torrent. Josep Maria López explica que la comèdia narra la vida d’aquests germans, que sembla que no estan passant pel millor moment.

I per Sant Martí el grup estrenarà Manda Carallo! També una comèdia hilarant situada a una andana de metro on una trobada casual permet el joc entre dos desconeguts. Parlaran de tot i de res, i acabaran tan desconeguts com al principi, o no. Una obra escrita i dirigida per Joan Llavador amb la interpretació d’Alicia Muns i Jordi Saladrigas. Ho explica Joan Llavador.

I l’Esbart Dansaire del Centre Moral ha creat un nou grup de petits dansaires. L’Esbart busca nens i nenes nascuts l’any 2014 per obrir un nou grup. Per participar sols s’ha d’omplir el formulari que trobareu al web del Centre Moral i es posaran en contacte amb vosaltres. El dia d’assaig serà els dilluns de 5 a 6 de la tarda.

Ja es pot jugar a Tennis taula al Centre Moral. Des del 29 de juny s’ha recuperat aquesta activitat i ja es pot fer ús de la taula que que hi ha a l’eixida del Centre reservant cita prèvia enviant un Whatsapp al 683 58 06 61 o un email a centre@centremoral.cat. La taula està disponible de dimarts a divendres de 17h a 19h durant tot el mes de juliol. Per tal de complir amb els protocols Covid-19 és imprescindible reservar cita prèvia i apuntar-se al registre d’ús.