El sénior femení del CFS Arenys de Munt avança fins als vuitens de la Copa Catalunya. Per endavant, un nou cap de setmana esportiu

Obrim el bloc d’esports fent primer la crònica dels setzens de final de la Copa Catalunya. L’Arenys de Munt es desplaçava fins a Riudellots per disputar aquesta nova eliminatòria. Les de Joan Jové Peralta no van fallar i van superar de forma clara i contundent a l’equip local (0-3). D’aquesta manera, les arenyenques passen de ronda i s’enfrontaran al Ripollet als vuitens. Escoltem al tècnic.

I no deixem el futbol sala femení perquè feta la crònica de la Copa Catalunya hem de fer la prèvia del compromís domèstic. L’Arenys de Munt rebrà diumenge al Sabadell, 6è classificat, en la 16a jornada de la 1a divisió. Així espera el partit el tècnic arenyenc.

Seguim amb el futbol sala, ara ens centrem en el masculí. El conjunt de Gerard Artigas Torrent rep al Caldes en la 20a jornada de la 3a divisió. L’Arenys de Munt suma 4 jornades sense conèixer la victòria. Dinàmica que buscaran trencar aquest diumenge.

I finalment, hem de repassar els dos compromisos del futbol. El sènior anirà a fins a Calella per jugar la 21a jornada.

I els veterans rebran al Sant Miquel, en la 18a jornada de lliga. Els de Raul Serrano Garcia busquen ampliar la bona dinàmica i apropar-se al líder. L’escoltem.