El Restaurant l’Era és finalista dels Premis Cartaví de les comarques barcelonines. La final serà a finals d’abril

El jurat dels Premis Cartaví de les comarques barcelonines ja ha emès el seu veredicte seleccionant els deus restaurants finalistes de l’edició 2022. Reunit al Museu de la Historia de la Vinya i el Vi de Sant Fruitós de Bages (territori de la DO Pla de Bages), ha avaluat les candidatures i anunciat els establiments que passen a la següent fase, la fase final, que està prevista per finals d’abril a Barcelona. I entre els finalistes es troba l’Era Restaurant, d’Arenys de Munt. L’Era és un dels 4 finalistes de la categoria B, on s’inclouen els establiments amb un preu mig del menú, vi NO inclòs, entre 20 i 40 euros.

El jurat avaluador ha estat format per Eva Farré, secretaria general de la DO Pla de Bages, Toni Massanés, director general de la Fundació Alicia, Salvador Rovira, cap de promoció d’INCAVI, Toni Albiol, sumiller i representat de l’Associació Catalana de Sommeliers i Liliana Costa, coordinadora del Museu de la Historia de la Vinya i el Vi.

Pep Campí, de l’Era, ha valorat aquest reconeixement, i ha dit que és molt important que els restaurants ofereixin vi dela D.O Alella, i que la gent en consumeixi i en demani.