El Rei Carnestoltes arriba a les escoles del poble i enceta una setmana plena de disbauxa

Les Escoles d’Arenys de Munt ja han començat aquesta setmana a celebrar la festa de Carnaval, que finalitzarà amb la tradicional rua de divendres. Concretament a l’Escola Sant Martí les activitats comencen avui amb l’arribada del Rei Carnestoltes, que farà propostes divertides per a que els nens realitzin durant la setmana. D’altra banda, dijous gras faran la tradicional sortida a esmorzar a Can Jalpí, en la que hi participarà tota l’escola. Ho explica la cap d’estudis del centre, Maite Casquete.

La setmana culminarà divendres amb la rua de carnaval en la qual hi participaran els alumnes de Cicle inicial i d’Infantil, i els tallers de disfresses que faran la resta de grups. Finalment hi haurà un ball a la pista Municipal.

I per la seva part, l’Escola Sobirans rebrà aquesta tarda al Rei Carnestoltes, qui marcarà les ordres a seguir durant la setmana. Ho explica la cap d’estudis del centre, Susana Sánchez.

Dijous gras els diversos cicles de l’Escola sortiran a esmorzar a altres zones del poble. Els d’Infantil aniran al pati dels grans, els de cicle inicial aniran al pati de l’Escola Sant Martí i els de cicle mitjà i superior esmorzaran a Lourdes.

I per rematar la setmana, l’Escola Sobirans participarà divendres a la rua de les escoles i acabarà la celebració al seu centre amb un berenar organitzat per l’AMPA.