El regidor Marc Tarrés ha fet pública la seva vinculació amb la Crida Nacional

Marc Tarrés és regidor del PDeCat d’Arenys de Munt, tot i que a les llistes hi anava com a independent. Al programa Parlem del Poble de divendres a la ràdio va explicar que és soci fundador de la Crida Nacional per la República, una plataforma transversal amb l’objectiu de fer vàlids els resultats de l’1 d’Octubre i implementar la República Catalana.

Tarrés va explicar que aquest proper dissabte dia 27 d’octubre, al pavelló Nou Congost de Manresa, els socis fundadors decidiran si constitueixen la plataforma com a partit polític i es presenten a les properes convocatòries electorals.

Tarrés va afirmar que si La Crida acaba sent un partit polític, aglutinarà persones de dretes i esquerres, fugint de les sigles clàssiques dels partits independentistes actuals, i veu en La Crida un bri d’esperança per ser com un aglutinador de l’independentisme, que acabi amb la divisió actual entre formacions.

Marc Tarrés va desvincular la Crida Nacional del PDeCaT, de Junts per Catalunya, i de qualsevol altre partit polític. Diu que és un partit de persones creat només per acabar el procés d’Independència que van començar, justament, les persones

La Crida Nacional està impulsada pel President Carles Puigdemont, actualment exiliat a Waterloo, i Jordi Sánchez, empresonat a Lledoners.

I recordem que avui, com cada dilluns, hi ha la trobada per demanar la llibertat dels politics catalans que són a presó i dels Jordis. L’acte l’organitza l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt i é a les 9 del vespre a la Plaça de l’església.