El regidor Marc Tarrés del PDeCat fa un pas al costat i no anirà al capdavant de la llista

La llista de “Junts per Arenys de Munt”, liderada per Lluís Campasol, presentarà cares noves respecte a la del 2015, llavors sota les sigles de CiU.

De moment no s’han fet públics els noms que hi haurà, més enllà del cap de llista, però si que se sap que als llocs capdavanters no hi serà Marc Tarrés.

L’actual regidor seguirà vinculat al projecte, que ara portarà per nom la marca local Junts per Arenys de Munt, però vol deixar el seu lloc per a altres persones amb més ganes i il•lusió, que tot just comencen en política.

De la llista també se’n sap que comptarà amb persones independents, no afiliades a cap partit polític, i el seu cap de llista, Lluís Campasol, ha anunciat que hi pot haver sorpreses amb la incorporació de gent que fins ara milita en altres formacions polítiques del poble.

De moment han publicat una pàgina de Facebook i Lluís Campasol en valora l’èxit que ha tingut en poques hores d’estar oberta

Més enllà dels noms d’aquesta llista, Campasol afirma que Junts per Arenys de Munt defensarà un model diferent al que proposa Esquerra Republicana en termes com la remodelació d’edificis municipals antics.

Al seu entendre, no s’hauria d’actuar al Centre Cívic fins que no estiguin desenvolupades urbanísticament les zones que hi donen accés.

Per Campasol cal esperar a tenir condicionats els accessos abans de fer cap actuació al Centre Cívic, i cal estudiar i preguntar a la ciutadania quins usos serien els més adequats.

Pel PDeCat, caldria estudiar altres opcions d’equipaments que puguin ser més necessaris per Arenys de Munt en comptes d’un Centre Cívic, i apostar, sobretot, per acabar la urbanització de la Riera.