El regidor d’economia es reuneix amb representants de la Diputació per desenvolupar habitatge social i per demanar suport pel nou edifici de Gusam

El regidor d’economia de l’ajuntament d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, s’ha trobat amb representants de la Diputació per treballar estratègies per desenvolupar habitatge social.

Aquest treball es fa conjuntament amb altres municipis amb l’objectiu de crear una bossa d’habitatges socials amb preus assequibles, per destinar-los com a pisos d’emergència però també per fer habitatge cooperatiu per a joves que es vulguin emancipar.

Josep Sánchez explica que a Arenys de Munt estem molt endarrerits en matèria d’habitatge protegit i per això “cal posar fil a l’agulla”.

Amb els 300 mil euros que s’han posat al pressupost municipal d’aquest any s’està treballant la compra d’habitatges a preus assumibles per l’ajuntament. Per això s’està mirant el mercat immobiliari i el mercat que està en mans d’entitats financeres.

D’altra banda, a la reunió amb Diputació també s’ha parlat del nou edifici per l’empresa municipal Gusam que s’ubicaria a l’edifici de la Cooperativa.

El regidor explica que ara per ara el projecte està en fase de licitació i en els propers mesos es redactarà perquè aquest sigui una realitat en el proper mandat.