El regidor de promoció econòmica continua fent trobades amb el sector empresarial

Seguint el pla d’inversions 2018-2019 dels polígons industrials, el regidor Josep Sànchez, ha mantingut trobades amb el sector empresarial, amb l’objectiu de compartir estratègies per dinamitzar el nostre teixit productiu.

Les darreres setmanes s’han visitat diverses empreses per conèixer de primera mà la realitat i les necessitats del teixit empresarial d’Arenys de Munt.

El regidor de Economia, Josep Sànchez ha destacat la importància del sector industrial perquè és fonamental pel creixement econòmic d’Arenys de Munt.

Josep Sànchez ha volgut destacar que la política industrial va més enllà de fer millores en polígon, i que està íntimament relacionada en altres sectors econòmics com el comerç, serveis i l’emprenedoria.

Pel que fa a les millores del polígon, Sànchez ha explicat que la previsió és començar a implantar-les durant aquest any.

La intenció de l’Ajuntament és instal·lar fibra òptica per tal de donar cobertura a tot el polígon, realitzar inversions hidràuliques, millorar la mobilitat en el tram Castell Jalpí – Polígon, invertir en seguretat laboral i fer millores energètiques.

Està previst de cara al 2019 seguir treballant per millorar la urbanització del polígon.