El regidor de Junts per Arenys de Munt, Lluis Campasol, deixa el seu càrrec de regidor per assumptes laborals. Ho va fer públic en el ple d’ahir de l’ajuntament

Lluis Campasol, visiblement emocionat, es va acomiadar del consistori satisfet per la feina realitzada i agraint el suport de tots els seus companys.

Pel que fa als punts de l’ordre del dia, es va aprovar per unanimitat el compte general del 2019. Escoltem un fragment dels acords que va llegir l’Alcalde, Josep Sánchez.

També es va aprovar per unanimitat el reconeixement extrajudicial de crèdits i la modificació de la relació de llocs de treball de l’ajuntament. De nou, l’Alcalde va llegir-ne els acords.

Pel que fa a les mocions, la que presentaven conjuntament Esquerra i Junts en referència a donar suport al moviment Via Unilateral, recordem que es va retirar del ple, però es va debatre a la junta de portaveus.

La CUP va presentar una moció en defensa de la unitat de la llengua catalana a proposta de la Plataforma per la Llengua. Aquesta es va aprovar amb l’únic vot d’abstenció del PSC, la resta de formacions van votar a favor. La regidora socialista, Vanesa Muñoz va explicar que no estaven d’acord amb la totalitat del contingut de la moció.

I la moció del PSC per la elaboració d’un pla d’acció i atenció a les persones amb capacitats diverses, es va aprovar per unanimitat. El ple es podeu escoltar sencer a través del web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.