El regidor Àngel Castillo Vallcorba passa a treballar pràcticament a jornada completa a l’Ajuntament

Així es contempla en el Pressupost Municipal per aquest 2018, aprovat per Ple la setmana passada amb el suport d’ERC i CUP.

El mateix Àngel Castillo ha comentat que ha hagut de fer un parèntesi en la seva ocupació laboral i que ja dedica moltes hores a l’Ajuntament. Ara hi dedicarà el temps de forma remunerada

Recordem que ara hi ha dos regidors dels cinc que té ERC que tenen un sou a jornada pràcticament completa a l’Ajuntament. Des de principis de mandat que la té el regidor Josep Sànchez i ara s’hi suma Àngel Castillo.

L’oposició ha criticat de forma recurrent que hi hagi regidors amb dedicació a l’Ajuntament i en canvi no n’hi tingui l’Alcalde.

Ara, davant d’aquesta nova incorporació d’un regidor a la plantilla municipal, Joan Rabasseda defensa la
decisió argumentant que el sou dels regidors és absolutament justificable pel volum de feina que fan, i que representen poca quantitat de diners respecte a la totalitat del Pressupost.

Un argument que també justifica la nova dedicació a l’Ajuntament d’Àngel Castillo és el fet que el govern és de només 5 regidors i tenen tots molts fronts oberts.

I és una situació que ERC preveu que seguirà sent així, després que la CUP va afirmar amb rotunditat que no entrarà al govern i després que el PDeCat hagi votat que NO al pressupost municipal.