El regidor Abel Coll, no adscrit, afirma que treballarà els quatre anys especialment en Cultura, Ensenyament i a favor de la Independència de Catalunya

El regidor no adscrit de l’ajuntament d’Arenys de Munt, Abel Coll, va dir al programa Parlem del Poble de la ràdio, que el seu compromís a partir de l’1 d’octubre és treballar pel poble i pel país. Abel Coll va explicar al programa que per aquests motius es va presentar a la llista de Junts per Arenys de Munt, de la qual posteriorment va ser expulsat un cop van passar les eleccions municipals. El regidor va recordar que desprès de les eleccions, Esquerra Republicana va oferir fer un govern de concentració a tots els partits independentistes, oferta que ell va veure amb molts bons ulls ja que creu en la unitat de les forces independentistes.

Abel Coll també va voler destacar que va treballar per Junts x Arenys de Munt fins que, segons ell, van voler pactar amb el PSC.

Sobre la possibilitat de formar part del govern municipal, Abel Coll explica que si Esquerra Republicana li oferís, valoraria la proposta.

Si voleu escoltar el programa sencer us podeu fer a través del web de Ràdio Arenys de Munt.