EL PSC valora en positiu que hagin començat les obres de la Riera i la rotonda, però lamenta que el Pressupost 2022 sigui escàs

El passat divendres va ser el torn del PSC al programa Parlem del Poble. Hi va assistir una de les seves dues regidores a l’Ajuntament, Àngels Castillo Campos, amb qui es van tractar els darrers temes d’actualitat municipal. I un dels temes principals de l’actualitat, segurament el que en té més, és l’obra d’urbanització de la riera. Des del PSC sempre s’hi han mostrat a favor i Àngels Castillo explicava que estan contents que les obres siguin una realitat, que s’haurà de tenir paciència però que és una actuació que millorarà la qualitat de vida dels vilatans del poble. Castillo també confia que totes les solucions que el govern ha plantejat per esmenar les afectacions resultin efectives.

Un altre dels temés que es va plantejar al programa va ser el pressupost municipal d’enguany. Com tots ja saben, el PSC hi va votar en contra. Els principals motius es que des del partit troben insuficients les partides destinades a les vies públiques, benestar social i igualtat de gènere, àmbits que consideren molt importants des del PSC.

En relació a això, Àngels Castillo va ser preguntada sobre si esperen que el govern engegui projectes referents a les vies públiques un cop finalitzin les obres de la riera i la rotonda. La resposta va ser clara: quan acabin les obres només hi haurà temps d’inaugurar-les abans de les eleccions.

I precisament sobre eleccions també se’n va parlar. Abans comentàvem que Josep Sánchez serà el cap de llista d’ERC. Doncs bé, el PSC encara no es troba en aquest punt. La regidora socialista no ens va deixar gaires titulars al respecte, sí que va dir que a ella li agradaria que continués Vanesa Muñoz al capdavant però que hi pot haver canvis.

El que si que va deixar molt clar Àngels Castillo és que ella, personalment no vol ni té cap interès en ser la cap de llista del PSC a les properes eleccions.