El PSC titlla d’insensibles els regidors del govern municipal en qüestions d’igualtat i cohesió social

La regidora del PSC, Àngels Castillo, va visitar divendres els estudis de Ràdio Arenys de Munt, al programa Parlem del Poble, just l’endemà de la jornada reivindicativa del 8 de març, Dia de la Dona. L’exregidora d’Igualtat va lamentar que aquest any des de l’Ajuntament l’únic que s’hagi fet hagi estat la lectura d’un manifest. Castillo va agrair la tasca feta per Donaviva aquell dia i tot l’any, però va criticar el fet que la regidoria d’Igualtat hagi deixat de tirar endavant activitats que si que es feien tan sols fa mig any enrere quan ella era la titular d’aquesta i altres àrees de l’Ajuntament, com Serveis Socials.

Àngels Castillo va reconèixer que hi ha prevista la presentació pública del Llibre de les Dones d’Arenys de Munt, un llibre que es va confeccionar quan ella era regidora d’Igualtat. Castillo es mostra indignada pel fet que ara sigui l’actual equip de govern, format només per ERC, qui es vol atribuir tot el mèrit d’aquest llibre

Aquestes qüestions i altres fan que Àngels Castillo no se n’estigui d’acusar els membres del govern municipal de tenir una nul·la sensibilitat vers temes de cohesió social i igualtat de gènere. Al seu entendre, ja no se’n preocupaven quan ella era al govern, i ara que no hi és han aturat projectes previstos en aquests àmbits i els han retallat diners del Pressupost.

La regidora socialista va lamentar que ara no s’aprovi cap moció que presenti al Ple pel sol fet de ser provinent del PSC, sense tenir en compte si reivindica aspectes positius i de millora per al poble. També lamenta que no es responen clarament les preguntes que ella mateixa fa als plenaris municipals.