El PSC retreu al govern que només pensa en grans projectes i poc en les persones

El passat divendres va ser el darrer torn del PSC en aquesta temporada del Parlem del Poble. Com no podia ser d’una altra manera, l’actualitat va ser l’eix principal del programa. Una actualitat que divendres estava marcada per la inauguració de les darreres obres de la riera i la rotonda. Més enllà d’aquest acte d’inauguració, que no deixa de ser un acte simbòlic, el PSC va valorar el resultat final d’aquestes actuacions. La regidora Àngels Castillo Campos va recordar, primerament, que el PSC sempre ha estat a favor de la urbanització de la riera. Reconeixia també que comportarà beneficis pels vilatans però lamentava la pèrdua d’aparcaments i la manca d’informació cap els veïns de la zona.

Castillo va afegir que el govern d’ERC sempre ha pensat “ a lo grande, i que ha descuidat les actuacions “petites” però importants. També va assegurar que el govern actual no pensa en les persones.

En aquest mateix sentit, el PSC va avançar que el seu programa electoral es basarà en la millora de la via pública i de la qualitat de vida de les persones d’Arenys de Munt.

La presentación de Vanesa Muñoz Fernandez com a cap de llista del PSC será el dia 25 de març a les 11 del matí a la masia de Can Borrell