EL PSC prioritzaria fer la nova residència i fomentar la cohesió social

El PSC d’Arenys de Munt recorda que tots els partits politics duien en el seu programa electoral, fer una nova residència. Així ho va expressar la regidora Àngels Castillo, al programa Parlem del Poble de la ràdio, en el moment en que es parlava del futur Centre Cívic. Tot i que no es mostren contraris a fer aquest projecte, creuen que s’hauria d’establir un Pla d’Usos, i que el PSC primerament hagués tirat endavant la residència.

També van parlar del Pla d’Actuació Municipal, que no entenen que el govern només estigui treballant amb la CUP, i no compti amb els altres partits de l’oposició. Del PAM per al PSC és prioritari la cohesió social, pensant en les persones que estan a l’atur o amb els joves. Respecte a la valoració del primer any de mandat, van dir que els grups de l’oposició han estat molt responsables.

Al programa també es va parlar del covid i de com valoren la gestió que s’ha fet des de l’ajuntament i des del govern espanyol.

La regidora Àngels Castillo, va dir que malauradament l’administració és molt lenta i que encara no s’han convocat tots els ajuts previstos, a banda de la manca de personal que té l’ajuntament.

I sobre la gestió del govern espanyol, la regidora Vanesa Muñoz creu que cap administració estava preparada per aquesta situació que hem viscut i estem encara vivint, ja que hem de ser conscients que el virus hi és.

Des del PSC van criticar que el govern municipal no hagi tingut en compte les propostes que el seu grup ha fet per ajudar als comerços i a les empreses.

El programa sencer del Parlem del Poble, el podeu escoltar al web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.