EL PSC opta per iniciar el darrer curs del mandat treballant grans temes enquistats al poble i engegar la maquinària electoral més endavant

Seguim mab la petita ronda informativa amb els grups a l’oposició per saber com afronten el nou curs polític que arrenca ara al setembre. Ahir vam fer la CUP i avui podem fer al PSC. La regidora Vanesa Muñoz Fernández, assegura que les prioritats del partit ara mateix són temes que ja s’arrosseguen de mesos enrere, com el retorn de pediatria, un tema cabdal i d’actualitat. Diu que cal passar a l’acció perquè l’administració s’ha oblidat d’aquest assumpte. Un altre problema sobre el qual treballa el PSC és la manca de places a l’escola bressol. Muñoz xifra en uns 10 o 12 nadons que s’han quedat sense plaça o s’han hagut de derivar a altres poblacions. Això podria originar un replantejament del govern, amb Serveis Territorials i la GUSAM per trobar una soluci, si ja no per aquest any, si per al curs següent. Vanesa Muñoz també destaca la manca de seguretat a la via pública, per excessos de velocitat, referint-se a l’atropellament que es va produïr a la carretera la setmana passada. Diu que el problema és crònic però no s’hi posa atenció fins que no passa una desgràcia.

Altres qüestions que el PSC destaca com a importants i prioritaries són la millora de l’accessibilitat pel municipi, i serveis a les persones com la salut mental, l’habitatge i l’activació econòmica, sobretot després de saber que l’ABIC ha tingut una campanya d’estiu fluixa, venint d’una pandèmia complicada.

Des del partit asseguren que és normal que el govern actual hagi controlat els tempos per acabar grans obres just abans de les eleccions. No ho critiquen ja que asseguren que és una pràctica habitual dels governs, que no els ha de saber greu fer-ho així, tot i que ells no ho comparteixen. Entenen que des del govern actual juguen les seves cartes perquè els interessa seguir tenint una feina al 100% a l’Ajuntament i tenir-hi el lloc de treball, venent el que s’ha fet i lluitar per aquesta alcaldia.

El PSC assegura que ja decidiran qui serà qui encapçali la llista electoral socialista en el seu moment. No haver-ho fet fins ara no és anar endarrerit,segons els PSC, sinó que és una qüestió de prioritats. I ara mateix les seves prioritats són gestionar el dia a dia i concretament aquestes qüestions ja esmentades. vanesa Muñoz no ha avançat qui serà el o la cap de llista del PSC, però s’intueix que serà una dona, ja que ha mostrat la seva sorpresa pel fet que ERC, Junts i CUP tinguin tres homes al capdavant de la llista, afirmant que haurà de ser el PSC qui trenqui aquesta dinàmica novament i posi una dona al capdavant de la llista.