El PSC no dona suport a la declaració institucional que impulsa valorar sancions a les persones que retirin llaços grocs de la via pública

El PSC d’Arenys de Munt considera que tant les ordenances municipals com les actuacions de l’administració local sobre les zones públiques han de defensar la neutralitat de l’espai públic, un espai que és i ha de ser de tot el veïnat.

Per aquest motiu, el PSC no dona suport a la declaració institucional que impulsa valorar sancions a les persones que retirin llaços grocs de la via pública.

La regidora del PSC, Àngels Castillo, ha dit que s’ha de trobar un equilibri entre la legítima expressió de la llibertat personal i la neutralitat d’aquest espai per tal de no convertir-lo en un lloc de controvèrsia i confrontació.

En una nota de premsa fan saber que aquesta declaració institucional no altera l’ordenança municipal del civisme, que no contempla actuacions en aquest sentit, ni es pot entendre com una norma d’aplicació específica a un o altres símbols, ja que això significaria una vulneració de la llei.