El PSC ha registrat avui al Parlament una proposta de resolució per instar al govern català a retornar el servei de pediatria a Arenys de Munt

La regidora del PSC d’Arenys de Munt Vanesa Muñoz Fernandez ha assistit avui al parlament de Catalunya per entrar per registre una proposta de resolució que reclama el retorn de pediatria al CAP d’Arenys de Munt. És la manera que ha trobat el PSC de seguir defensant el retorn de pediatria al CAP del municipi, davant la negativa continuada i rotunda del Departament de Sanitat i també davant del que consideren poca concreció de l’equip de govern municipal, que coincideix plenament en la demanda però no impulsa cap acció concreta per aconseguir que hi torni a haver pediatra a Arenys de Munt.

La proposta del PSC s’ha quedat registrada i ara s’haurà d’incloure a l’ordre del dia d’un proper Ple del Parlament, que ara mateix viu una situació de tensió i nervis entre socis de govern. Una tensió que ha pogut notar la regidora arenyenca quan hi ha anat. Té la sensació que el govern entre Esquerra i Junts no es trencarà, però ha lamentat que es perdi el temps en crisis i discussions i no s’estigui realment governant per atendre a les necessitats de la ciutadania. Tot seguit podeu escoltar tota l’entrevista sencera, emesa a l’informatiu de Ràdio Arenys de Munt.