El PSC ha realitzat l’elecció del candidat a liderar la llista en les properes eleccions municipals i han escollit per unanimitat a Vanessa Muñoz

Muñoz substituirà a Ángeles Castillo, que finalment ha decidit no encapçalar la llista per motius personals. Tot i així continuarà al PSC com a Primera Secretaria.

Àngels Castillo,  ha valorat de manera molt positiva aquests més de 7 anys en els que ha estat treballant per Arenys de Munt tan al govern com a l’oposició. També ha volgut agrair als veïns d’Arenys de Munt totes les mostres de suport i estima que ha rebut sempre.

Sobre la nova candidata, Àngels Castillo ha dit que Vanessa Muñoz està molt preparada i està convençuda que farà una gran feina.

En nota de premsa, la nova candidata socialista ha manifestat que “son l’únic grup que garanteix aplicar polítiques socials d’esquerres i els únics capaços de treballar per un sòl poble, sense exclusions” ja que no son independentistes.

A l’Assemblea d’elecció hi van assistir tot recolzant a Vanessa Muñoz, diversos càrrecs dels socialistes comarcals, encapçalats per Xesco Gomar, Primer Secretari del PSC Maresme.