El PSC es queixa de la desconsideració que reben per part del govern

Dissabte es va celebrar un nou Parlem del Poble a la ràdio. Era el torn del PSC i com a representants hi van participar les dues regidores de l’Ajuntament, Àngels Castillo i Vanesa Muñoz, i Carlos Fernandez, membre dels socialistes d’Arenys de Munt. Va ser un programa marcat per la crítica cap al govern. En primer lloc, es van queixar de la desconsideració amb què diuen que són tractades les seves propostes i elles com a regidores.

I per argumentar-ho, la regidora Àngels Castillo va explicar que la setmana passada va veure com a l’aplicació de videotrucades Skype hi havia en línia una sessió amb diferents membres del consistori. Quan Castillo va entrar, van marxar tots els regidors menys un, qui li va explicar que no havia estat convocada a la reunió perquè anaven a parlar dels pressupostos. Com ja saben, el PSC va votar en contra del pressupost municipal. Així ho explicava dissabte Àngels Castillo. Escoltem també a Vanesa Muñoz, qui lamentava que el govern municipal es prengui de manera negativa els vots en contra i afegia que seguiran fent oposició de manera coherent.

I parlant del pressupost, Àngels Castillo va aprofitar el programa de dissabte per explicar els motius del seu vot en contra als comptes d’enguany. Bàsicament, la regidora socialista explicava que no es creuen al govern després que, segons ella, el 80% de les inversions previstes l’any passat no es duguessin a terme.

Dissabte també es va parlar, entre d’altres del darrer ple municipal i de l’escenari polític que ens deixen les eleccions del 14F. Tot plegat poden escoltar-ho al web de Ràdio Arenys de Munt.