El PSC diu que no pot fer cap valoració dels primers mesos de mandat perquè el Govern no ha fet res encara, ni bo ni dolent

El passat divendres es va donar el tret de sortida a una nova temporada del Parlem del Poble, un dels programes clàssics d’aquesta casa, i que repassa l’actualitat política local i també de la resta d’àmbits. El partit encarregat d’obrir aquesta nova temporada va ser el PSC, com a formació menys votada amb representació al consistori. Era el primer Parlem del Poble de la temporada i això vol dir, evidentment, que també era el primer programa després de la investidura de Josep Sánchez Camps com Alcalde d’Arenys de Munt. Així doncs, el primer que vam fer va ser demanar-li al PSC una valoració d’aquests primers 5-6 mesos de mandat. La resposta la va donar la seva regidora, Vanesa Muñoz Fernández, qui va dir que no tenia “material suficient” per poder fer una valoració.

Això pel que fa al mon local però la setmana passada s’investia a Pedro Sánchez com a President del govern espanyol. És evident que les negociacions prèvies han generat certa polèmica. El Secretari de comunicació, Carlos Fernández, qualificava la investidura com “la investidura de la generositat”, destacant la predisposició a arribar un acord de totes les parts implicades i lamentant que això sigui impensable aquí a Arenys de Munt.

La resta de qüestions tractades les poden escoltar al web de la ràdio, a la carta.