El PSC diu que l’Ajuntament no demana prou subvencions, i l’alcalde respon que es demanen totes les que es pot, i que se’n reben moltes

Divendres a a la radio el PSC també es va queixar del fet que Arenys de Munt no demana prou subvencions a altres administracions supramunicipals. La regidora Àngels Castillo Campos va lamentar que el govern municipal no sol·liciti, segons ells, totes les subvencions que podrien demanar-se. Troben primordial per fer avançar Arenys de Munt que el govern busqui i rebi finançament extern, i va posar d’exemple l’Ajuntament de Mataró, on es demanen ajudes per tirar endavant tots els projectes que té la capital del Maresme.

 Doncs aquesta qüestió també la va respondre Àngel Castillo Vallcorba a la sessió d’alcaldia de la ràdio. Va dir que és normal que l’oposició faci aquest tipus de discursos, però va asegurar que l’Ajuntament d’Arenys de Munt demana moltes subvencions, tantes com es pot, i se n’aconsegueixen moltes. Vallcorba va afirmar que a l’ajuntament només hi ha, i no fa gaire, una sola persona dedicada a demanar subvencions. Si es compara amb el volum de recursos humans que té l’Ajuntament de Mataró, Castillo diu que és molt fácil fer la crítica.