El PSC diu que la parada del pont no pot seguir aixi: o es modifica o es canvia de lloc

Com cada dissabte es va celebrar un nou Parlem del Poble a la ràdio. En aquesta ocasió va ser el torn del PSC i hi van assistir de forma telemàtica la regidora Vanesa Muñoz i Carlos Fernandez, responsable de comunicació de l’agrupació local i analista polític. Precisament, una de les qüestions tractades  va ser l’anàlisi polític a Catalunya, després de la investidura de Pere Aragonès. També, evidentment, es va parlar de l’actualitat municipal. I una de les qüestions que darrerament han protagonitzat el Parlem del Poble és la parada del pont. Ja se’n va parlar a l’Alcaldia de la setmana passada i també es va repetir aquest dissabte. Vanesa Muñoz coincideix amb els veïns que han mostrat la seva queixa respecte a les condicions de la parada i diu que la parada no es pot mantenir tal i com està ara; o es modifica o es canvia de lloc.

En el programa també es va fer un repàs als precs i preguntes que el PSC va fer en ple del darrer 13 de maig. Totes les respostes que va fer el govern tenen un factor comú: no convencen a la regidora socialista.

I com hem dit abans, dissabte es va parlar de la situació política a Catalunya després de la recent investidura de Pere Aragonès. Tant Vanesa Muñoz com Carlos Fernández van celebrar i valorar positivament la formació del govern argumentant que Catalunya no podia estar més temps sense President.

Però al mateix temps que valoraven positivament la investidura, els dos també van coincidir en que serà una legislatura curta.

Aquestes i altres qüestions es van tractar, com dèiem, al Parlem del Poble de dissabte que poden escoltar íntegrament al web de la ràdio i veure al canal de Youtube.