El PSC destaca la futura residència com l’obra més important i prioritària de les que s’han de fer al poble

La temporada del Parlem del Poble segueix avançant i s’apropa al seu final. Aquest divendres va ser el torn del PSC, l’últim d’aquest curs i com sempre es van tractar qüestions d’actualitat municipal. Una actualitat municipal que està marcada per les obres, en plural. A les ja conegudes obres de la riera i de l’edifici de l’Esplai li hem sumar recentment les actuacions que està realitzant Aigües d’Arenys. Sobre tot això, el PSC va reiterar una vegada més que les obres tenen un caire electoralista i que formen part d’una estratègia política. De fet, Vanesa Muñoz va anar més enllà i va afirmar que “Esquerra Republicana a govern és un govern marcat per foto”.

Aquesta va ser una de les qüestions que es van tractar però, evidentment, també n’hi va haver altres. Vanesa Muñoz va criticar que les factures de l’aigua s’enviïn per correu postal i sobretot, que algunes vegades, la factura arriba després d’haver carregat el pagament.

Gairebé al final del programa un oient d’aquesta casa va trucar en directe i va preguntar al PSC quin de tots els projectes previstos a curt, mitjà i llarg termini consideren prioritari. La resposta va ser clara: la residència.

Aquestes i altres qüestions van ser tractades al Parlem del Poble que poden recuperar de manera íntegra al web de la ràdio, a la carta.