El PSC d’Arenys de Munt qualifica de “molt agosarat” el pressupost municipal 2021

Ahir vam iniciar la ronda de valoracions de les forces municipals de l’oposició en relació a l’esborrany del pressupost municipal. Avui és el torn del PSC.

 La regidora socialista, Àngels Castillo, qualifica de “molt agosarat” l’esborrany del pressupost 2021 presentat pel govern municipal. Des del PSC troben excessiu l’import destinat a inversions (prop dels 5 milions d’euros), sobretot tenint en compte que depenen, en gran part, de subvencions.

El PSC no s’ha reunit amb l’equip de govern, però si que han mantingut contacte telemàtic. Concretament, el grup socialista va fer arribar a l’Alcalde un seguit de preguntes en relació a les partides del pressupost i als comptes de l’Ajuntament. La regidora Àngels Castillo explica que no han rebut resposta a totes les qüestions.

Castillo afegeix que no han realitzat cap proposta concreta perquè troben inadequat realitzar suggeriments si no es coneix al detall el pressupost. A més a més, la regidora recorda que des del 2017 i fins a dia d’avui, el govern no ha acceptat cap proposta del PSC.

El PSC no ha decidit, encara, el sentit del vot al ple de pressupostos del proper 27 de gener.