El PSC d’Arenys de Munt manifesta que el judici i la sentència del TS són producte del fracàs de la política

El PSC d’Arenys de Munt ha fet un comunicat en relació a la sentència del Tribunal Suprem on manifesten que el judici i la sentència són un clar producte del fracàs de la política. En declaracions a la ràdio, la cap del PSC d’Arenys de Munt, Vanesa Muñoz, ha expressat que des del seu grup respecten la sentència i defensen el compliment de la llei ja que entenen que la democràcia s’exerceix des del respecte de la legalitat i els mecanismes de reforma de la llei, a fi de garantir la llibertat de tothom. De la mateixa manera ha dit que tothom ha de tenir garantit el dret a la llibertat d’expressió i de manifestació, però amb respecte, tolerància, civisme i sense cap tipus de violència. També ha volgut traslladar la sensibilitat del seu grup als polítics jutjats i a les seves famílies pel fet d’haver suportat una situació de privació de llibertat amb caràcter preventiu, i ara per condemna.

Vanesa Muñoz ha comunicat que el PSC d’Arenys de Munt assistirà al Ple d’avui, tot i que no participarà de la votació ja que l’Ajuntament no té competència en l’assumpte que es tractarà i l’acord que es prengui no tindrà validesa.

Per últim, la regidora ha dit que cal que tots els grups polítics facin autocrítica, ja que la situació actual a Catalunya és el resultat del fracàs de la política. Ha expressat la necessitat d’allunyar-se de les crides a l’enfrontament i que cal crear un espai de diàleg tan a nivell municipal com de país.

Des de el PSC remarquen que aquest és un problema polític, que precisa de solucions polítiques i que s’ha de vetllar per assegurar
la convivència de totes les persones que viuen al nostre municipi, respectant el pluralisme i garantint la neutralitat a l’Ajuntament.