El PSC agraeix que el Consell del Poble tingui més pes participatiu però lamenta que no es convoquin altres consells sectorials

Així ho va explicar al programa Parlem del Poble de la ràdio la regidora Àngels Castillo, que valora positivament que es tinguin en compte les propostes del Consell del Poble, però lamenta que la resta de consells sectorials hagin “quedat morts”. Va posar com a exemple el consell d’economia, on s’hauria d’haver tractat el pressupost.

Precisament al programa va trucar Xavier Oller, un dels membres del Consell del Poble i va preguntar sobre què li semblava que el pressupost “només inclogui 2 mil euros per la futura residència”. Àngels Castillo va dir que el govern municipal té el compromís de fer aquest projecte de cara al 2023-24 i que per tant, encara que haguessin posat 50 mil euros no s’haurien pogut gastar aquest any i les partides no es guarden d’un any per l’altre.

Sobre el pressupost, la regidora socialista va dir que estaran molt a sobre del govern per assegurar-se que es compleixin els compromisos per millorar la recollida selectiva, ja que a més de pujar el rebut de la brossa, també s’ha augmentat la partida en medi ambient.

Si voleu escoltar el programa sencer ho podeu fer a través del web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta.