El proper divendres s’inicia el nou servei de Bus Nit

Aquest projecte pretén donar un transport nocturn a les persones joves del poble, evitant situacions de risc i fomentant la sensibilització i la prevenció s’obre l’oci nocturn. Hi haurà servei d’un bus amb una capacitat per a 32 persones, que les recollirà a la parada del bus del pont i les portarà cap a la zona d’oci nocturn de Mataró i viceversa.

Aquest servei va acompanyat d’un tècnic sanitari que farà una xerrada de sensibilització sobre els riscos que comporta el consum de l’alcohol, i es donarà material divulgatiu. Ho explica El regidor de Joventut, Àngel Castillo.

Recordem que a l’estiu ja es va fer una prova que no va prosperar. Per aquest motiu, en aquest segon servei s’ha canviat la ràtio d’edat per poder fer ús del servei i es demana un mínim de 16 anys i un màxim de 22.

Cal fer inscripció prèvia mitjançant el formulari que trobareu al web municipal. Els no empadronats al municipi poden fer inscripció, però només podran fer ús del servei si queden places vacants. El servei és totalment gratuït, a fi de valorar la possible continuïtat del projecte.

També està planificat per als dies 23 de novembre i 21 de desembre