El proper divendres es realitzarà de nou el servei de Bus Nit

Com en el passat mes d’octubre, hi haurà servei d’un bus amb una capacitat per a 30 persones, que les recollirà a la parada del bus del pont i les portarà cap a la zona d’oci nocturn de Mataró i viceversa.

Aquest servei va acompanyat d’un tècnic sanitari que farà una xerrada de sensibilització sobre els riscos que comporta el consum de l’alcohol, i es donarà material divulgatiu.

El regidor de Joventut, Àngel Castillo, explica que el projecte té per objectiu disminuir els riscos que comporta el desplaçament de joves a una altra zona d’oci i sensibilitzar sobre el consum irresponsable de l’alcohol.

Per fer ús del servei cal tenir una edat compresa entre els 16 i els 22 anys. Cal fer inscripció prèvia mitjançant el formulari que trobareu al web municipal.

Per els menors d’edat, a banda de fer la inscripció via web de l’Ajuntament, cal portar a l’Espai Jove una autorització complerta i signada pels pares a tutors.

I pels joves no empadronats al municipi poden fer inscripció, però només podran fer ús del servei si queden places vacants. El servei és totalment gratuït, a fi de valorar la possible continuïtat del projecte.